7 Aralık 2011 Çarşamba

ilgilendiğim markaların peşine düştüm !

             Günümüzde markaların hayatımızdaki etkisi tartışılmaz,benim için marka demek güvenilirlik demek,inandığım markayı vazgeçmeksizin kullanırım,reklamlarını,yeni çıkardıkları ürünü takip eder,kurucusu kim,nerede üretim yapar,hitap ettiği kesim kimlerdir mutlaka bilirim,ilgilendiğim markalar konusunda fazla titiz,tabir-i caizse biraz takık bir tipim.:)




Eğer ben merak ettiğim markaları böyle sahipleniyor,onları önemsiyorsam onlardanda ürünlerinin kalitesi kadar iyi bir hizmet beklemeliyim tamda burada müşteri memnuniyeti,markayı sevdirme politikası ortaya çıkıyor. Müşteri memnuniyeti hiç kuşkusuz ürünün kalitesi kadar çok önemli bir durum,geçen gün çok sevdiğim sevgili giz'li teras ta bu konuyla ilgili bir post yapmış, kullandıkları bir kaç markanın özel günlerinde onları güzel bir pastayla hatırlaması şaşırtmış aynı zamanda sevindirmişti.Markalar müşterilerini her gün şaşırtmaya yenilikçi olmaya devam ediyor ve edecek gibide gözüküyor.






Markalarla birebir iletişime geçmeye karar verdim,kullandığım veya kullanmayı düşündüğüm markaları bu anlamda daha çok irdelemeye başladım, ilgilendiğim,merak ettiğim ancak ürünlerini henüz kullanma fırsatı bulamadığım bir kaç markayla iletişime geçip ürünlerini,henüz kullanmadığımı fakat onlardan bu konuda yardım istediğimi,ayrıca ürünlerini denemem konusunda bana deneme  ürünü göndermelerini talep ettim.İletişime geçtiğim her biri farklı alanlardaki markalarla ilgili olumlu yada olumsuz geri dönüşleri buradan sizlerle paylaşacağım.Sizlerinde varmı,çok memnun kaldığınız yada çok merak ettiğiniz markalar? Bu markalarla ilgili fikirlerinizi paylaşırmısınz? Amacım tüketiciler olarak yıllarca kullandığımız yada kullanacağımız markalarla ilgili farkındalık yaratmak! sevgiyle kalın... :)

1 yorum:

  1. Sevda’cım bana da postunda yer verdiğin için çok teşekkür ederim :) bence yaptığın şey, tercih ettiğin ürünlerin deneme boyunu istemen çok bilinçli bir davranış. O markalarla bağ kuruyorsak iyice tanımak ve müşterilere yaklaşımlarını da bilmek çok önemli oluyor. Merak ve heyecanla izlenimlerini bekliyor olacağım tatlım :) öpüyorum kocaman ;)

    YanıtlaSil

sevda k.