12 Aralık 2011 Pazartesi

Rareblossom...

Uzun zamandır ilgilendiğim bir kaç organik cilt bakımı markası var,bunlardan biride ''rareblossom'' markası. Rareblossom türkiye'nin ilk ve tek sertifikalı organik cilt bakım markası,oldukça genç bir kozmetik markası olmasına rağmen hem ürün yelpazesi hemde bulunduğu satış noktası olarak geniş bir alana sahip,ayrıca markanın ürünlerine web sitesi üzerinden ulaşabilir ve alabilirsiniz.Marka neylan-semih dinler çifti tarafından kurulmuş,çift organik tarımla ilgilenirken birçok firmanın ürünlerinin imalatında kendi ürettikleri doğal yağları kullanmasından dolayı harekete geçerler ve neden bizde kendi markamızı yaratmayalım derler, uzun araştırmalardan sonra rareblossom'u kurarlar.

 Kısa bir süre önce ''rareblossom'' markasına mail attım ve ürünlerini denemek istediğimi belirttim,teşekkür ediyorum burdan kendilerine adete ışık hızıyla bana geri dönüş yaptılar ve deneme ürünlerinden göndereceklerini belirttiler.Birkaç gün içinde ürünleri elimde oldu ve kullanmaya başladım. :) Başta şunu söylemeliyim ki doğal olduğuna yüzde yüz inandığım ve bildiğim birşeyi kullanmak insana huzur veriyor,toplam  altı parça ürün kullandıkça tecrübe edicem ama kokuları gerçekten çok güzel  ve  adeta bir terapi havası yaratiyor.Burdan tekrar ''Rareblossom'' markasına en başta tüketici memnuniyetine verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum. :)




Değişen dünya sisteminde herşeyin kimyası değişti,artık herşeyde doğal olanı ve aslında olması gereken normal olanı arıyoruz,organik olan herşey hayatımıza daha çok girmeli,bu tabikide beslenme ve cilt bakımıyla başlamalı diye düşünüyorum.
Herkese doğal,hayatının her alanında '' saf '' lık ve sevginin hat safhada olduğu anlar diliyorum. :)
sevgiyle kalın... :)

6 yorum:

  1. Bir ürün alırken artık ben de ne kadar doğal olduğuna özellikle dikkat ediyorum. Hele ki cildime kullanacaksam çok daha önemli oluyor saflığı. Bu ürünleri de çok merak ettim tatlım :) kokusunun güzel olması ve terapi havasında olması özellikle çok ilgimi çekti, deneme boyları bitince sen ürün performansından memnun kalırsan ben de denemek istiyorum bi tanem :)

    YanıtlaSil
  2. Giz'im deneme boylarını kullanmaya devam ediyorum suan,sana bu konuda tecrübelerimi kullandıkça belirtirim canım. :)ama şunu anlıyorum ki doğal olan herseyın herseyden once ınsana verdiği rahatlık hissi bambaska. :)

    YanıtlaSil
  3. aslında onceden ne kadar doğal yasıyormusuz degılmı organık falan demeden olabıldıgıne saf temız...suan herseyın organıgını arar olduk ne kadar organık oldukları tartısılır o ayrı...bu markaya bakacagım bende ..tesekkur edrımmmm

    YanıtlaSil
  4. evet tatlım çok haklısın,günümüzde hersey okadar çok değiştiki hiçbirsey eskisi gibi değil,bunu yapanda biz insanlarız,artık herseyde eskiyi arar olduk.sanrım hiç olmazsa bireysel olarak daha dikkatli davranırsak kendimizce biraz önlem almış oluruz!güzel yorumun ve bloguma konuk olduğun için teşekkür ederim kelebek:)

    YanıtlaSil
  5. herşeyin doğalı ve organiği güzel bencede ve de hayvanlar üzerinde denenmemiş olanları.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. evet tatlım,önemli bir konuya değinmişsin,bende mümkün olduğunca artık dikkat etmeye çalışıyorum.teşekkür ederim bloguma konuk olduğun için. :) sevgiler...

    YanıtlaSil

sevda k.