28 Eylül 2011 Çarşamba

Erdem moralıoğlu

 Bu ismi daha önce duydunuzmu bilmiyorum fakat ben karıştırdığım bir moda dergisinde tesadüfen keşfettim.32 yaşındaki tasarımcı kanada doğumlu ,anne ingiliz,baba türk. :)
eğitimini tamamladıktan sonra londra'ya yerleşiyor ve kendi markasını kuruyor.

Hazırladığı ilk koleksiyonunda  ''british fashion fringe '' ödülünün sahibi oluyor.

Kendi deyimiyle hayatının dönüm noktası. ilham kaynağı ise pazarlar ve eski fotoğraflarmış,tasarımlarının neredeyse tamamında benim gördüğüm desenlerin ve renklerin olması.



Okadar çok ünlü ismi giydiriyorki,bunların arasında michelle obama,kate middleton,samantha cameron,anne hathaway,keira knightley gibi isimler var.

   



Sanırım birazda yarı türk olmasından  olsa gerek bu durum  çok hoşuma gitti,başarılarının  devamını diliyorum. :)  





3 yorum:

  1. Renk ve desenleri kullanışını çok sevdim özellikle krem üstüne kırmızı çiçekli elbisesi çok güzelmiş tatlım :) böylesi yetenekli bir tasarımcının yarı Türk olması ayrıca gurur verici bir şey canım :)


    Giz’li Teras

    YanıtlaSil
  2. evet giz'im, özellikle desenlerin ağırlıklı olduğu farklı bir çizgisi var. :) yarı türk olmasıda ayrı bir güzel gerçekten ... :)

    YanıtlaSil
  3. Bilmiyordum, cok hosuma gitti bunu okumak. Özellikle Kate'e bayiliyorum...dügünündeki haline, tepeden tirnaga bayilmistim. Zevkine hayranim, giydigi hersey cok yakisiyor. Hollywood'dan firlayip gelmis gibi:)

    Umarim ismi dünyanin heryerinde duyulur, taninir.

    YanıtlaSil

sevda k.